Prodáváme náhradní díly na Peugeot a nové autodíly i na ostatní značky.

Náhradní autodíly Peugeot

Kde nás najdete:

Ochrana osobních údajů

Vážíme si ochrany soukromí a vaše osobní údaje zpracováváme pouze s vaším souhlasem.

1. Jiří Teplárek, Půlkruhová 453, 262 04 Nová Ves pod Pleší, Identifikační číslo: 71684620, zpracovává osobní údaje v souladu s ustanovením podle čl. 26 Nařízení, v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • Jméno a příjmení

  • e-mailovou adresu

  • telefon

  • text zprávy

 

2. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Správce zpracovává na tomto webu cookies potřebné fungování webu a analytiku. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou Jiřím Teplárkem zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Jiřím Teplárkem, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

 

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Jiřím Teplárkem, tedy správcem osobních údajů, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací jako je například WIX - systém na tvorbu webových stránek (EU VAT ID - EU442008451)

4. Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Vyžádat si informaci jaké osobní údaje o vás zpracováváme, požádat o opravu nebo kompletní výmaz můžete na j.teplarek@seznam.cz nebo na telefonním čísle 777 124 050.

Děkuji!

Jiří Teplárek